Siirry suoraan sisältöön

Verkkokaupasta Mustekasetit jopa 70 % edullisemmin

Haku - Mustekasetti tai tulostin

Esim. Canon mg5750 tai Canon 570 xl

Hae tulostimen valmistajan mukaan

Helsingin Mustepalvelu on tulostimien kasettien ja patruunoiden myyntiin erikoistunut kotimainen yritys. Olen jo vuodesta 2010 lähtien perehtynyt tarvikekasettien laatuun ja toimivuuteen ja hankkinut useasta eri maasta kuhunkin tulostimeen parhaat mahdolliset tarvikekasetit. Annan siten tuotteillemme 100 % tyytyväisyystakuun.

Helsingin Mustepalvelulla on kivijalkaliike Helsingin Itäkeskuksessa osoitteessa Kauppakartanonkatu 26. Annan asianmukaista tietoa ja palvelua tulostimesi kasettien valintaan ja käyttöön, jotta varmasti olet tyytyväinen ostokseesi.

Olen avannut verkkokaupan, josta voit helposti tilata sopivan tuotteen yleisimmille tulostinmerkeille. Harvinaisempien merkkien kuten Lexmark, Xerox, Konica Minolta, tai Kyocera osalta kysy erikseen niiden saatavuus.

Jukka Nikkilä
Helsingin Mustepalvelu

Mustepalvelu etusivun mainos

Värilasereiden monipakkaukset alk. 99€

Miksi valita Helsingin Mustepalvelu?

Edullinen

Yksityisyrittäjänä olen toiminut pienillä kustannuksilla jo 10 vuoden ajan, hankkinut vuosien kokemuksen luotettavista mustekasettien myyjistä, ja pystyn näin myymään tuotteet hyvin edullisesti laadusta tinkimättä.

Luotettava

Tarjoan tuotteillemme 100 % tyytyväisyystakuun. Käytän vain laadukkaiden tehtaiden tuottamia tuotteita, joista minulla on vuosien kokemus. Helsingin Mustepalvelulla on kivijalkaliike Helsingissä - emme ole vain virtuaalinen toimija vaan aina fyysisesti paikalla.

Nouto ja palvelu

Voit aina noutaa tilauksesi ilman lisäkuluja kivijalkaliikkeestämme Helsingistä. Liike sijaitsee Itä-Helsingissä loistavien kulkuyhteyksien varrella. Jos olet epävarma oikeasta kasetista tulostimeesi tai sinulla on ongelmia tulostamisen kanssa, ota yhteyttä niin autan asiassa.

Edulliset toimituskulut

Toimituskulut ovat aina edulliset ja vastaavat vain minulle koituvia kuluja. En ota lisämaksua lähetyksistä.

Nopea

Olen todella nopea toimija. Jos saan tilauksen ennen klo 16.30 niin käsittelen tilauksen heti samana päivänä eteenpäin.

Mustetäyttö

Tarjoan myös mustekasettien täyttöpalvelua. Tämä ekologinen vaihtoehto on 100 % turvallinen pitkälle kehitetyn tekniikan ja vuosien kokemukseni ansiosta.

Yrittäjä Jukka Nikkilä

Olen pyörittänyt Helsingin Mustepalvelua vuodesta 2010 lähtien. Koska olen toiminut yrityksessä yksin suurimman osan toiminnastamme, olen saanut erinomaisen kokemuksen ja tiedon mustekasettien maailmaan niin laadusta kuin niiden hankinnasta, joka heijastuu asiakkaiden ylistävissä arvioissa. Olen pyrkinyt löytämään parhaat tuotteet kaikkiin tulostimiin, ja voin antaa myymilleni tuotteille 100 % tyytyväisyystakuun.

Koska toimin yksin, kustannukset on helppo pitää kurissa, ja voin tarjota mustekasetit erittäin edullisesti, jopa 70 % edellisemmin kuin niiden ohjehinta.

Jos sinulla on ongelmia kasetin valinnassa tai käytössä, ota yhteys minuun alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla niin ratkaisemme pulman. Tai soita p. 040 411 1715.