Siirry suoraan sisältöön

MUSTEPALVELU.FI -VERKKOKAUPAN JA HELSINGIN MYYMÄLÄN  MAKSUTAVAT

VERKKOPANKIT

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla.

LUOTTOKORTIT

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.

KLARNA: MAKSA 30 PÄIVÄN SISÄLLÄ (EI LISÄKULUJA)

Tee tilaus tänään ja maksa tuote vasta, kun olet vastaanottanut sen ja tehnyt lopullisen ostopäätöksen.

Klarnalla saat 30 päivää kulutonta maksuaikaa. Maksuaika alkaa tilauksen lähettämisestä. Tämä tarkoittaa, että vastaanotat aina tuotteen, ennen kuin sinun tarvitsee maksaa sitä. Mikäli jostain syystä haluat palauttaa tuotteen, sinun ei tarvitse odotella rahojen palautumista tilillesi.

KASSAJÄRJESTELMÄN TOTEUTTAJANA MUSTEPALVELU.FI -VERKKOKAUPALLE Ovat Paytrail ja Klarna

Paytrail Oyj on Suomen suurin verkkomaksamiseen erikoistunut yritys. Paytrailia valvovat samat Finanssivalvonnan viranomaiset kuin pankkejakin ja sen tarjoama maksunvälityspalvelu on suunniteltu siten, että vaikka siihen murtauduttaisiin, maksutiedot pysyvät salassa. Paytrail kuuluu tanskalaiseen Nets Groupiin.

Klarna perustettiin vuonna 2005, tavoitteenaan lopettaa turvattomat ostokset verkossa. Tänään Klarna on yksi Euroopan suurimmista pankeista, joka tunnetaan turvallisista ja sujuvista maksupalveluista. Klarna toimii kansainvälisesti 17 maassa ja sen menestyksen takana on yli 3 500 työntekijää. Klarna tarjoaa ratkaisuja yli 90 miljoonan aktiivisen kuluttajan ja 250 000 kauppiaan tarpeisiin. Yritys tarjoaa suoramaksupalveluita sekä mahdollistaa tuotteiden maksamisen toimituksen jälkeen. Klarna antaa asiakkaille mahdollisuuden maksaa ostoksensa milloin ja miten he haluavat.

Myymälä Helsingissä

Myymälämme palvelee arkisin maanantaista perjantaihin kello 10 – 17 osoitteessa Kauppakartanonkatu 26, 00930 Helsinki. Myymälässä voit maksaa yleisimmillä luottokorteilla sekä käteisellä.

TOIMITUSTAVAT

Toimitamme tilauksia Postin ja Matkahuollon välityksellä. Tilatut tuotteet pyritään lähettämään yhtenä lähetyksenä, mutta poikkeustapauksissa tilaus saattaa tulla useammassa erässä.

Pienellä lisämaksulla toimitamme tuotteita myös suoraan kotiovelle asti (Express).

Kotiinkuljetusten osalta Posti tai Matkahuolto ottaa puhelimitse yhteyttä tilaajaan sopiakseen tarkemman tuotteiden toimitusajankohdan ja -paikan. Tämän vuoksi tarvitsemme tilauksen yhteydessä myös puhelinnumeron, josta tilaaja voidaan varmimmin tavoittaa.