MUSTEPALVELU.FI -VERKKOKAUPAN JA HELSINGIN MYYMÄLÄN MAKSUTAVAT

 

VERKKOPANKIT

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla.

LUOTTOKORTIT

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.

KLARNA: MAKSA 14 PÄIVÄN SISÄLLÄ (EI LISÄKULUJA) TAI MAKSA 3 KUUKAUDEN PÄÄSTÄ (KÄSITTELYMAKSY 4,99€ / OSTOS)

Tee tilaus tänään ja maksa tuote vasta, kun olet vastaanottanut sen ja tehnyt lopullisen ostopäätöksen.

Klarnalla saat 14 päivää kulutonta maksuaikaa. Maksuaika alkaa tilauksen lähettämisestä. Tämä tarkoittaa, että vastaanotat aina tuotteen, ennen kuin sinun tarvitsee maksaa sitä. Voit myös kaikessa rauhassa kokeilla tuotetta ennen ostopäätöksen tekoa. Mikäli jostain syystä haluat palauttaa tuotteen sinun ei tarvitse odotella rahojen palautumista tilillesi.

Lasku lähetetään tilauksesi mukana. Se ilmestyy myös Klarna-sovellukseen, jossa saat muistutuksia eräpäivästä ja maksat laskusi helposti. Mikäli haluat, voit myös torkuttaa maksusi, eli siirtää laskusi eräpäivää. Tästä palvelusta perimme pienen maksun.

MOBIILIMAKSAMINEN

Kännykkämaksamista käyttävältä asiakkaalta tuotteen summa peritään puhelinlaskussa, ja puhelinoperaattori tai muu palveluntarjoaja tilittää maksun verkkokauppiaalle. 

KASSAJÄRJESTELMÄN TOTEUTTAJANA MUSTEPALVELU.FI -VERKKOKAUPALLE ON CHECKOUT FINLAND OY ja Klarna

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OP:n omistuksessa.

Klarna perustettiin vuonna 2005, tavoitteenaan lopettaa turvattomat ostokset verkossa. Tänään Klarna on yksi Euroopan suurimmista pankeista, joka tunnetaan turvallisista ja sujuvista maksupalveluista. Klarna toimii kansainvälisesti 17 maassa ja sen menestyksen takana on yli 3 500 työntekijää. Klarna tarjoaa ratkaisuja yli 90 miljoonan aktiivisen kuluttajan ja 250 000 kauppiaan tarpeisiin. Yritys tarjoaa suoramaksupalveluita sekä mahdollistaa tuotteiden maksamisen toimituksen jälkeen. Klarna antaa asiakkaille mahdollisuuden maksaa ostoksensa milloin ja miten he haluavat.

helsingin MYYMÄLÄ

Myymälässämme voit maksaa yleisimmillä luottokorteilla sekä käteisellä.

 

TOIMITUSTAVAT

Toimitamme tilauksia Postin ja Matkahuollon välityksellä. Tilatut tuotteet pyritään lähettämään yhtenä lähetyksenä, mutta poikkeustapauksissa tilaus saattaa tulla useammassa erässä.

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kirjekokoisille lähetyksille. Pienellä lisämaksulla toimitamme tuotteita myös suoraan kotiovelle asti.

Kotiinkuljetusten osalta Posti tai Matkahuolto ottaa puhelimitse yhteyttä tilaajaan sopiakseen tarkemman tuotteiden toimitusajankohdan ja -paikan. Tämän vuoksi tarvitsemme tilauksen yhteydessä myös puhelinnumeron, josta tilaaja voidaan varmimmin tavoittaa.

POSTI

Toimitustavat:
Kirje
Economy-kirje
Toimitus arkisin ennen klo 9
Toimitus arkisin ennen klo 14
Nouto omasta postista klo 16 mennessä
Kotiinkuljetus

Kirjeessä lähetettävät tilaukset toimitetaan suoraan toimitusosoitteeseen.
Lisätietoja: www.posti.fi

MATKAHUOLTO

Toimitustavat:
Lähellä-paketti
Jakopaketti

Lisätietoja: www.matkahuolto.fi