Usein kysytyt kysymykset (UKK/FAQ)

Vastauksia asiakkaidemme yleisimpiin tulostimia ja mustekasetteja koskeviin kysymyksiin

Musteet ja tulostimet

Mustekasetin tai -patruunan fyysinen koko on sama riippumatta siitä, onko kyseessä standardi (=alkuperäinen) tai riittoisampi XL-koon patruuna. XL -tarvikkeissa patruunan sisällä oleva säiliö on täynnä mustetta, alkuperäisissä valmistajat ovat täyttäneet patruunat vain osittain myyntitulojensa kasvattamiseksi. XL-koon kasetti on aina ekologisempi vaihtoehto.

Lisäksi pystymme täyttämään kasetteja liikkeessämme Helsingissä. Täytetyillä kaseteilla on sama takuu kuin uusilla vastaavilla.

Annamme kaikille tuotteillemme ja palveluillemme 100% tyytyväisyystakuun.

Ehdottomasti! Jos verkkokaupassamme ei vielä ole valmiina multipack -tuotetta (=sisältää kaikki tulostimen värit) tulostimellesi, ota meihin yhteyttä chatilla, puhelimitse tai lomakkeella ja järjestämme sinulle alennuksen.

Ei välttämättä, kannattaa olla meihin yhteydessä chatilla, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella – yleensä pystymme järjestämään musteen lähes tulostimeen kuin tulostimeen.

Myymme pääasiassa vain tarvikemusteita. Tulostinvalmistajien mustekartelli on kielletty EU:n toimesta, jonka ansiosta kuluttajille on tarjolla laaja valikoima laadukkaita tarvikemusteita. 

Markkinoilla liikkuu kuitenkin myös huonolaatuisia tarvikkeita, minkä takia seuraamme jatkuvasti tavarantoimittajiemme ja mustevalmistajien laatua. Valitsemme vain parhaat tuotteet, ja annamme niille 100% tyytyväisyystakuun.

Kyllä saa. Esimerkiksi Lexmark, Oki, Xerox ym. musteet saattavat löytyä hyllystä ja näitä pystyn mahdollisesti myös täyttämään. Kysy tulostimesi kasetin hinnat jos ei löydy verkkokaupasta.

Olemme valinneet hyvin tarkkaan toimittajamme, ja myymme vain markkinoiden parhaita tarvikemusteita. Annamme kaikille myymillemme tuotteille 100% tyytyväisyystakuun. Reklamaatiot ovat hyvin harvinaisia, mutta hoidamme ne aina kunnolla koska tyytyväiset asiakkaat ovat meille kunnia-asia, kuten saamistamme hyvistä arvosteluistakin voi havaita.

Kyllä voi, oikeilla laitteilla. Tarjoamme Helsingin liikkeessämme musteiden täyttöpalvelua. Itse täyttö onnistuu muutamissa minuuteissa. Postitse täytettävien kasettien lähettäminen tulee yleensä kalliimmaksi kuin uusien kasettien ostaminen meiltä, joten suosittelemme sitä vain jos pääset käymään liikkeessämme paikan päällä (Kauppakartanonkatu 26, 00930 Helsinki).

Voit etsiä oikeaa mustetta käyttäen hakutoiminnossa tulostimen mallia, esimerkiksi ”64A” – tällöin hakutulokseksi tulee HP CC364A (HP 64A) Musta värikasetti. Haun voi tehdä myös mustekasetin koodilla, joka löytyy yleensä mustekasetissa olevasta tarrasta.

Autamme mielellämme oikean musteen löytämisessä, ole yhteydessä chatilla, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella.

Autamme mielellämme oikean musteen löytämisessä, ole yhteydessä chatilla, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella.

Vaihtoehtoisesti voit tilausta tehdessä kirjoittaa tulostimesi merkin ja mallin lisätietokenttään niin varmistamme että tilaamasi tuotteet ovat sille oikeita.

 

Maksaminen ja toimitukset

Mikäli maksun vahvistus ei onnistunut, se johtuu siitä, että maksunvälittäjä ei hyväksy suoritusta ilman lisäkäyttöoikeutta. Henkilökohtaiselta pankkisivustolta ei voi ilman lisäkäyttöoikeutta maksaa siihen eri sopimuksella liitetyn yrityksen tililtä. Nyt voit maksaa ennen tätä lisäkäyttöoikeutta joko omalta henkilökohtaiselta tililtäsi tai VISA kortilla korttitunnuksin omalta tai yrityksen tililtä.

OP Checkout maksunvälittäjä ilmoittaa näin: ”Pankkien PSD2-rajapinnat eivät tällä hetkellä tue tapauksia, joissa käyttäjällä on tiliin käyttöoikeudet, mutta käyttäjä ei ole tilin omistaja (ts. tilin omistaa yritys, eli se on avattu yrityksen nimellä).  Tämä on pankkien puolen PSD2-rajapintojen rajoite. Oletus on, että tämänkin pankit kehittävät PSD2-rajapintoihin, mutta tällä hetkellä se ei valitettavasti ole tuettu.”

Verkkokaupassamme voi maksaa verkkopankkimaksulla, luottokortilla tai mobiilimaksulla. Maksunvälittäjänä toimii OP Maksupalvelu (Checkout Finland). Maksut käsitellään kokonaan Checkoutin turvallisilla palvelimilla, emmekä itse tallenna mitään korttitietoja tai vastaavia.

Toimitamme tuotteet Postipakettina tai Matkahuollon kautta. Toimitus tulee oletuksena tilaajan osoitetta lähimpään Postin tai Matkahuollon noutopisteeseen. Voitte tilauksen yhteydessä myös pyytää toimitusta eri osoitteen mukaan tai haluamaanne noutopisteeseen.

Voitte maksaa myös laskulla tarvittaessa. Olettehan yhteydessä chatilla, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella asian järjestämiseksi.

Yes, we will do our best to serve you in English. Please contact us either through the online chat or contact form.

 

Olemme valinneet hyvin tarkkaan toimittajamme, ja myymme vain markkinoiden parhaita tarvikemusteita. Annamme kaikille myymillemme tuotteille 100% tyytyväisyystakuun. Reklamaatiot ovat hyvin harvinaisia, mutta hoidamme ne aina kunnolla koska tyytyväiset asiakkaat ovat meille kunnia-asia, kuten saamistamme hyvistä arvosteluistakin voi nähdä.

Olemme vakavarainen yritys, joka on toiminut vuodesta 2010. Tänä aikana olemme saaneet sitoutuneen ja tyytyväisen asiakaskunnan, koska meille paras asiakas on tyytyväinen asiakas. Voitte käydä tutustumassa saamiimme riippumattomiin asiakasarvioihin Googlessa ja Facebookissa.

Kyllä, liikkemme sijaitsee Helsingin Itäkeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Itäkeskuksen metroasemalta on vain noin 10 minuutin kävelymatka, ja autolla pääsee lähes liikkeen eteen. Osoitteemme on Kauppakartanonkatu 26, 00930 Helsinki. 

Linkki Google Mapsiin.

Meiltä saatte parhaan palvelun ja edullisimmat hinnat. Siinä se 🙂

 

Jäikö kysymyksesi vaille vastausta?

Ota yhteyttä chatissa, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella