Siirry suoraan sisältöön

Mitä sinun tulisi ottaa huomioon ennen mustekasetin ostamista

Mustekasetit Helsingissä

Mustekasetin ostamisessa on muutamia asioita, jotka sinun on otettava huomioon ennen ostoksen tekemistä. Kun tiedät, mitä etsiä, voit varmistaa, että saat parhaan vastineen rahoillesi ja parhaan hyödyn tulostimestasi.

Ensimmäinen asia, joka on otettava huomioon, on tulostimen tyyppi. Eri tulostimet vaativat erityyppisiä värikasetteja, joten varmista, että tiedät, mikä niistä sopii sinun tulostimesi kanssa. Joissakin tulostimissa käytetään mustesuihkukasetteja, kun taas toisissa käytetään laservärikasetteja. On tärkeää, että hankit oikean tyyppisen, tai muuten se ei toimi kunnolla laitteessasi.

Seuraavaksi kannattaa miettiä, kuinka paljon mustetta kussakin kasetissa on. Jos tulostat paljon, suuremman kapasiteetin kasetti voi olla pitkällä aikavälillä kustannustehokkaampi, koska se kestää pidempään, ennen kuin se on vaihdettava. Jos taas tulostat harvoin, pienemmän kapasiteetin kasetti voi olla parempi, koska se ei kuivu yhtä nopeasti kuin isommat kasetit ajan mittaan.

Mieti lopuksi, mistä ostat värikasettisi ja millaisen takuun ne tarjoavat. Jotkin yritykset tarjoavat takuita, jotka kattavat viat tai toimintahäiriöt tietyn ajanjakson kuluessa ostosta, joten lue niiden käytännöt läpi ennen kuin sitoudut mihinkään, jotta tiedät, millainen suoja sinulla on, jos ostoksessasi on jotain vikaa. Helsingin Mustepalvelu antaa myymilleen musteille 5 vuoden takuun.

Kaiken kaikkiaan näiden tekijöiden huomioon ottaminen mustekasettia ostaessasi voi auttaa varmistamaan, että saat juuri sen, mikä sopii parhaiten tulostimeesi ja budjettiisi, ilman että joudut myöhemmin katumaan ostostasi. Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos tarvitset apua mustekasetin hankintaan!

Uusimmat Google arvostelut

Helsingin Mustepalvelu IconHelsingin Mustepalvelu

4,7 75 reviews

 • Avatar Tomas M ★★★★ 3 months ago
 • Avatar Lars-Erik Helle ★★★★★ 3 months ago
  Oli todella nopea toimitus
 • Avatar An Na ★★★★★ 5 months ago
  Hyvät hinnat ja asiakaspalvelu!
 • Avatar Pirkko Antikainen ★★★★★ 7 months ago
  Asioin liikkeessä. Hyvä, asiantunteva palvelu ja ostamani tuote toimi. Suusanallisesti sain vielä hyvät asennusohjeet. Tämä oli … More ihan tarpeen, sillä pakkauksen ohje on kovin pientä pränttiä.
 • Avatar matti nieminen ★★★★ 9 months ago
  Hyvä palvelu ja asialliset hinnat